česky 

rozšířené vyhledávání

Upozornění na článek Tisknout Zmenšit písmo Zvětšit písmo Twitter

Český pivní týden v Melograno Forneria

PROBĚHLO - Ve dnech 16. – 21. června 2009 proběhne v baru a restauraci Melograno Forneria Český pivní týden. Generální konzulát ve spolupráci s Edu Passarellim, brazilským Beer Sommelier a majitelem Melograno připravil týden přednášek, českého jídla harmonizujícího s českým pivem a výstavu Vyvalte sudy. Události se zúčastní a přednášet budou čeští pivní specialisté Milan Ballík a Radim Kovacs.

Fotky z akce

Generální konzul Stanislav Kázecký s Edu Passarellim


Kamil Pilatík, z konzulátu, Edu Passarelli a přednášející, Radim Kovacs


zahájení přednášek


vlevo Milan Ballik


Plakát ve velkém rozlišení ke stažení zde.


V pivním menu naleznete za speciální ceny:

Budweisser 1795
Budweisser 1795 Dark
Starobrno
Starobrno Černe
Primátor Premium
Primátor Exklusiv
Czechvar (Budweisser Budvar)

Pivní nabídku doplní pravý český guláš a bramboráky.

Přednášky ve dnech 18. a 22. června

Téma - Pilsner Urquell – O Fenômeno nas Terras Tchecas
Přednášející: Radim Kovacs
(značka Pilsner Urquell jako světový fenomén jedinečného piva, tradice českého piva před a po roce 1842, novodobá historie českého pivovarnictví)

Téma - O Fenômeno de Bodegas Tchecas, a Cultura Cervejeira Tcheca
Přednášející: Milan Ballik
(fenomén českých hospod, česká pivní kultura, pivní kuchyně)

Součástí obou večerů je ochutnávka Pilsner Urquell.

Podrobnější informace včetně letáku ke stažení viz portugalská verze.


V souvislosti s českým pivem a českou pivní kulturou čtěte také článek "Terra de boêmios" (Země bohémů).