česky 

rozšířené vyhledávání
Upozornění na článek Tisknout Zmenšit písmo Zvětšit písmo

Belize

BELTRAIDE - Belize Trade and Investment Development Services

Agentura na podporu obchodu a investic zprostředkovává širokou paletu informací pro podnikatele a investory, které jsou přehledně členěny do oborových kategorií. Dostupné jsou také služby a poradna zaměřující se zakládání nové firmy; podpora malých a středních podniků; obchodní příležitosti dle sektorů.

BCCI - The Belize Chamber o Commerce and Industry

Oficiální webový portál Obchodní a průmyslové komory Belize nabízí informace o právních požadavcích, standardech, daních, národních politikách pro obchodování v zemi.

Statistical Institute of Belize

Statistický úřad Belize nabízí na svém portále množství volně dostupných dat, týkajících se makroekonomických údajů, údajů o zemi, včetně odkazu na závěry z nejnovějších výzkumů.

Central Bank of Belize

Webový server Centrální banky informuje o finančním systému v zemi, daních a regulacích; dostupné jsou také statistiky, publikace a průzkumy týkající se především hospodářství Belize.

Belize Cystome and Excese Department

Celní úřad státu Belize zprostředkovává informace o podmínkách dovozu do země, výše směnné hodnoty pro zahraniční obchod, ale i další užitečné odkazy pro podnikatele a ivestory.