česky 

rozšířené vyhledávání
Upozornění na článek Tisknout Zmenšit písmo Zvětšit písmo

Globální trendy a příležitosti v dopravním sektoru – další chystaný seminář ekonomické diplomacie

(Archivní článek, platnost skončena 06.11.2015 / 13:33.)

Kdy: 27.11.2013 09:00 - 13:00, Kde: Ministerstvo zahraničních věcí, Černínský palác

Náměstek ministra zahraničních věcí ČR Tomáš Dub vystoupí na úvod chystaného semináře pod názvem „Aktuální a budoucí světové trendy v dopravě a česká ekonomická diplomacie: vyhledávání příležitostí pro české firmy“, který MZV pořádá jako další akci v rámci ekonomické diplomacie zaměřenou zejména na zástupce exportérů z oboru dopravy a dopravních technologií.

Cílem semináře je upozornit na hlavní současné i budoucí trendy v globálním dopravním sektoru a poukázat na potenciál, který v této oblasti Ministerstvo zahraničních věcí prostřednictvím ekonomické diplomacie pomáhá českým podnikatelům identifikovat a využít. Kromě zástupců Ministerstva zahraničních věcí z odborů mnohostranných, resp. dvoustranných ekonomických vztahů, a Technologické agentury ČR na semináři vystoupí expert Společného dopravního výzkumného centra OECD a Mezinárodního dopravního fóra (ITF) Jari Kauppila.

Účast na semináři je bezplatná, pracovním jazykem je angličtina. Termín pro závazné přihlášení účastníků je 20. 11. 2013 na odev@mzv.cz.

Bližší informace a program je možno nalézt v přiložené pozvánce.

přílohy

Pozvánka na seminář k dopravě 197 KB PDF (Acrobat dokument) 6.11.2013