česky 

rozšířené vyhledávání
Upozornění na článek Tisknout Zmenšit písmo Zvětšit písmo

Příprava podnikatelské mise do Uzbekistánu

(Archivní článek, platnost skončena 27.09.2013 / 16:38.)

Kdy: 28.10.2013 - 01.11.2013, Kde: Taškent

Komora pro hospodářské styky se státy SNS za podpory Ministerstva zahraničních věcí ČR a pod záštitou mimořádného a zplnomocněného velvyslance ČR v Uzbekistánu Hynka Pejchy pořádá ve dnech 28. 10. – 1. 11. 2013 podnikatelskou misi do Uzbekistánu.

Akce se uskuteční při příležitosti 7. Mezinárodní průmyslové výstavy a Kooperační burzy (www.cooper.uz) a patří mezi projekty ekonomické diplomacie, kterými se MZV ČR dlouhodobě snaží pomáhat českým exportérům prosadit se na zahraničních trzích (http://www.mzv.cz/ekonomika/cz/udalosti/projekty_ekonomicke_diplomacie_v_roce.html).

Zmiňovaná výstava umožní účastníkům setkat se na jednom místě se zástupci nejdůležitějších podniků uzbeckého průmyslu. Obvykle bývá přítomno přes 1 500 zástupců uzbeckých firem a loni výstavu navštívilo více než 1 000 zahraničních subjektů. Mezi zastoupenými odvětvími nebudou chybět: výroba a kompletace dopravních prostředků, strojírenství, elektrotechnika, metalurgie, chemický a petrochemický průmysl a kompletace pro jejich výrobu, výroba stavebních materiál, potravinářství, farmaceutika atd.

Součástí mise by mělo být i česko-uzbecké byznys fórum. V případě zájmu o účast v podnikatelské misi, prosím, kontaktujte Komoru SNS (http://www.komorasns.cz/index.php?page=archiv&co=detail&id=537), na jejíchž stránkách naleznete i přihlášku, kterou je nutné podat nejpozději do 19. 9. 2013.