česky  українською 

rozšířené vyhledávání
Upozornění na článek Tisknout Zmenšit písmo Zvětšit písmo

Obchodně-ekonomické aktivity v roce 2014

(Archivní článek, platnost skončena 04.03.2016.)

Mezinárodní kontaktní dny v Užhorodě v roce 2014

Gal-Expo 2014:

(english): http://www.galexpo.com.ua/en/exhibitions.html

(українською): http://www.galexpo.com.ua/uk/exhibition-2012.html

====

Zakarpatská obchodní a průmyslová komora organizuje v Užhorodě několikrát do roka Mezinárodní kontaktní dny zaměřené na různá hospodářská odvětví.

Program MKD na rok 2014

19.-20. února
Zemědělská technika a součástky, sadovo-zahradnické vybavení, osevní materiály, hnojiva a postřiková chemie, zemědělská produkce, technologie a zařízení pro zpracovatelský a potravinářský průmysl, potravinářské produkty, obaly a obalová technika.

26.-27. března
Lesní hospodářství, dřevozpracování a dřevovýroba, nábytek (všeho druhu), stolařská výroba, technika, zařízení, technologie.

21.-22. května
Strojní zařízení, kovoobrábění, kovovýroba, kovové konstrukce, současné technologii ve strojírenství, vybavení a nástroje, realizace kovovýrob, zpracování kovového šrotu.

12.-13. září
Turismus, domácí mezinárodní agroturistika, extrémní sporty, lyžařská střediska, turistické a sportovní vybavení, turistická rekreační zařízení, bankovnictví, pojištění a dopravní služby

19.-20. listopadu
Stavebnictví - projekty a technologie, stavební technika a materiály, sanitární technika, topení, ventilace, osvětlení, zařizovací předměty kancelářských i obytných interiérů, stavební chemie, stolařská výroba.

Samotná akce probíhá vždy druhý den od 10 hod. "kyjevského" času (SEČ + 1), první den je vyhrazen pro příjezd účastníků. Podrobnější informace poskytne Zakarpatská obchodní a průmyslová komora