Ambasada e Republikes së Çekisë në Prishtinë

česky  english  shqip  srpski 

Advanced search

Struktura organizative

Shefi zyrës Ivo ŠILHAVÝ
Zëvendës shef i zyrës Jana KÁLMÁN
Sektori konsullor dhe ekonomik  Vítězslav PUR
Sektori i financave Karel MÜLLER
Shefe e sekretariatit Ardiana SHLLAKU  NIKOLLA
Këshilltar Behar ZOGIANI
Shofer dhe  IT Henor DRAGAJ
Mirëmbajtës Zijadin GOSALCI