Ambasada e Republikes së Çekisë në Prishtinë

česky  english  shqip  srpski 

Advanced search

budova ZU Priština

Bashkëpunimi i Republikës së Çekisë dhe Republikës së Kosovës për minierat e mineraleve

Kontakti në mes të Kompleksit Metalurgjik të Minierave të “Trepçës” dhe kompanive çeke u ri-vë më 2013. Shumë firma çeke, në të kaluarën, patën kontribuar në zhvillimin e minierave nëntokësore në “Trepçë”. more ►

Në Pejë u rindërtuan dhe dorëzuan varrezat ushtarake nga LPB-ja

Më 30 shtator 2014 varrezat ushtarake Austro-Hungareze nga Lufta e Parë Botërore, me rastin e 100 vjetorit, iu dorëzuan komunës së Pejës. more ►

Mbrohen arinjtë e Kosovës

Shumë gjatë Republika e Kosovës nuk ka pas mbrojtje juridike për arinjtë e murrmë. more ►

Investimet dhe mundësitë eksportuese në sektorin e minierave dhe të mineraleve

Ministria e Punëve të Jashtme të Republikës së Çekisë dhe Ambasada e Republikës së Çekisë bashkë me Komisionin e Pavarur të Minierave dhe Mineraleve (KPMM) kanë përgatitur seminarin “Investimet dhe mundësitë eksportuese në sektorin e minierave… more ►

Ministri i Punëve të Jashtme të Kosovës priti ambasadorin e ri të Çekisë

Ministri i Punëve të Jashtme i Kosovës, Enver Hoxhaj, më 3 shtator 2014, priti ambasadorin e ri të Republikës Çeke në Prishtinë, z. Ivo Šilhavý. more ►

Ambasadori i ri i Republikës së Çekisë u prit nga Presidentja e Kosovës

Kryetarja e Republikës së Kosovës zonja Atifete Jahjaga, më 3 shtator 2014, priti ambasadorin e ri të Republikës së Çekisë z. Ivo Šilhavý. more ►

Zëvendësministri Tlapa u takua me ministrat e Kosovës

Zëvendësministri i Punëve të Jashtme të Republikës së Çekisë, më 19 gusht 2014, u takua me ministrat e Republikës së Kosovës ate për Integrime Evropiane dhe ate për Tregti dhe Industri. more ►

Bursa për studentët kosovarë që duan të studiojnë në Republikën e Çekisë - 2015/2016

Mundësi për studentët nga Kosova që të konkurojnë për bursa universitare more ►