česky  english 

rozšířené vyhledávání
Upozornění na článek Tisknout Zmenšit písmo Zvětšit písmo

Chcete dostávat Krajanské listy a další informace od velvyslanectví? Musíte se registrovat!

(Archivní článek, platnost skončena 06.02.2014.)

Milí krajané, dovolujeme se připomenout, že pokud chcete dostávat Krajanské listy (dříve se nazývaly Krajanské informace) a další informace od Velvyslanectví ČR v Pretorii, musíte se zaregistrovat na našich webových stránkách www.mzv.cz/pretoria.

Stačí, abyste do pole „Zasílání novinek“ („Newsletter“ v anglické verzi webových stránek) v levé části úvodní stránky zadali Vaši e-mailovou adresu a následně si zvolili zasílání informací, které Vás zajímají – konzulární, krajanské, kulturní, obchodní apod. či celé Krajanské listy (pozor, „Informace pro krajany“ jsou zprávami velvyslanectví pro krajany, nejde o uvedený měsíčník). Záleží jen Vás, co si vyberete. Na každou zprávu z Vámi vybraných oblastí, kterou uložíme na naše webové stránky, i na každé nové číslo Krajanských listů, pokud si tuto volbu zaškrtnete, dostanete upozornění e‑mailem. Po rozkliknutí odkazu si budete moci jednotlivou zprávu či celé Krajanské listy přečíst (příp. vytisknout). Odkazy na články budete dostávat v jazyce, v jakém se zaregistrujete. Registrace k odběru Krajanských listů je však k dispozici pouze v české verzi webové stránky.

Prosíme Vás proto, abyste se na naší webové stránce co nejdříve zaregistrovali.

Únorové číslo bude distribuováno již částečně nově – nebudeme ho zasílat jako přílohu e‑mailu, ale jako odkaz na naše webové stránky. Od březnového čísla bychom rádi ukončili dosavadní způsob zasílání Krajanských listů a plně přešli na automatickou distribuci zaregistrovaným uživatelům. Doufáme, že tímto jednak odstraníme některé problémy s jejich doručováním (je nám známo, že na některé e-mailové adresy Krajanské listy prostě přes veškerou snahu doručit nelze), jednak Vám poskytneme možnost „ušít si na míru“ přístup k informacím na našem webu.