Embassy of the Czech Republic to the Republic of Albania

shqip  česky  english 

Advanced search

Article notification Print Decrease font size Increase font size

Vendodhja e Ambasadës


Ambasáda

Ambasada e Republikës Çeke 
Rruga Skënderbej Nr.10 
Tiranë, Shqipëri

Tel: +355 42 234 004, 232 117 
Fax: +355 42 232 159 
E-mailtirana@embassy.mzv.cz

Web: www.mfa.cz/tirana


Orari i Punës:

E hënë – e Premte 7:45 - 16:15

Orari i punës në seksionin Konsullor dhe të Vizave: 
E Martë dhe e Enjtë 9:00 - 12:00


Vendndodhja e Ambasadës  

Ju lutem klikoni mbi hartë për ta printuar (format A4 landscape).

Mapa úřadu