Embassy of the Czech Republic to the Republic of Albania

česky  english  shqip 

Advanced search
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Struktura e Ambasadës

Struktura e Ambasadës, seksionet dhe punonjësit

Emri Pozicioni Rendi
Znj. Bronislava Tomášová Ambasadore e Jashtëzakonshme dhe Fuqiplotë Ambasadore
Z. Dušan Králík Zëvendës Shef i Misionit, Shef i Seksionit Politik dhe Konsullor Sekretari i III-të
Z. Ladislav Lukács Shef i Seksionit Tregtar dhe Ekonomik Sekretar i I-rë
Z. Jakub Karych Shef i Seksionit të Financës Atashe
Znj. Šárka Šrůtková Shefe e Sekretariatit   Atashe