Embassy of the Czech Republic to the Republic of Albania

shqip  česky  english 

Advanced search

Article notification Print Decrease font size Increase font size

Seksioni Tregtar

Kontakt: Ing. Ladislav Lukács Sekretari i Pare, Shef i Seksionit Tregtar dhe Ekonomik

Seksionit Tregtar dhe Ekonomik

Ambasada e Republikës Çeke në Tiranë
Rruga "Skënderbej" Nr. 10
Tiranë, Shqipëri

tel: +355 42 234004, 232117
fax: +355 42 232159
E-mail: Commerce_Tirana@mzv.cz