Embassy of the Czech Republic to the Republic of Albania

shqip  česky  english 

Advanced search

budova ZU Tirana

Ambasadorja viziton Juglindjen e Shqipërisë

Në 2 - 4 Prill, Ambasadorja Bronislava Tomášová vizitoi qytetet e Korçës, Ersekës dhe Përmetit në juglindje dhe në jug të Shqipërisë. more ►

Vizita në qytetin e Lezhës

img_140409_1015_1

Të enjten më 27 Mars 2014, Ambasadorja Çeke Bronislava Tomášová vizitoi qytetin e Lezhës ku u takua me Kryetarin e Bashkisë së Lezhës Viktor Tusha dhe Prefektin Ndrec Dedaj. more ►

Shfaqja e Filmit Çek “Nga metroja me dashuri”

img_140407_1410

Filmi çek “Nga metroja me dashuri” (Román pro ženy, 2004) nga Filip Renč, i bazuar në romanin e Michael Viewegh, u shfaq më 29 Mars, 2014 në Qendrën Multikulturore TEN në Tiranë. more ►

Takimi i Ambasadores Çeke me Kryetaren e Bashkisë së Burrelit

foto3_1

Më 11 Mars 2014, Ambasadorja Tomášová vizitoi qytetin e Burrelit ku takoi Znj. Adelina Farrici, Kryetare e Bashkisë së Burrelit, dhe firmosi marrëveshjen e bashkëpunimit për një projekt që mbështet zhvillimin e turizmit në zonë. more ►

Ambasadorja Tomášová u takua me Dajti Alpino Turistik

puka_2

Ambasadorja Tomášová mori pjesë në takimin vjetor të Shoqatës Dajti Alpino Turistik të organizuar në qytetin e Pukës, më 22 – 23 Shkurt. more ►

Bashkëpunimi për Zhvillim Republikës Çeke 2014

logoCRDC_1

Bashkëpunimi për Zhvillim i Republikës Çeke financon çdo vit projektet e vogla lokale në Shqipëri. Katër projekte janë zgjedhur për zbatim në vitin 2014. more ►

Projektet e Vogla Lokale 2015 - Thirrje për Aplikim

logoCRDC_1

Çdo vit, Bashkëpunimi për Zhvillim i Republikës Çeke mbështet projektet e vogla lokale në Shqipëri. Disa projekte të fokusuara, por jo të kufizuara, në fushën e shërbimeve dhe të mirëqënies sociale si dhe përmirësimit të turizmit, etj.… more ►

Talenti i Ri Ekonomik 2014 – Thirrje për Kumtesa

cerge

Qendra për Kërkime Ekonomike dhe Edukimin pas Universitar - Instituti i Ekonomisë (CERGE-EI) dhe Fondacioni CERGE-EI ftojnë studentët universitarë që ndjekin nivelin Baçelor ose Master të dorëzojnë kumtesa në Konkursin e Talentit të Ri Ekonomik… more ►

Tavolinë e rrumbullakët për çmilitarizimin e Shqipërisë

mjekes_1

Në 7 Shkurt, Ambasadorja Çeke Bronislava Tomášová bashkë me përfaqësues të partnerëve të tjerë ndërkombëtarë morri pjesë në një konferencë donatorësh për fazën e ardhshme të çmilitarizimit të Shqipërisë, organizuar nga Ministria e Mbrojtjes në… more ►

Ftesë për ndjekur Shkollën e Verës të Gjuhëve Sllave në Olomouc

univ_olomouc

Shkolla e Verës e Gjuhëve Sllave në Olomouc, e cila ofron kurse në gjuhën çeke dhe gjuhët e tjera sllave, do të hapet nga 19 Korrik deri në 16 Gusht 2014. Shkolla e Verës është e hapur për të huajt e të gjitha moshave dhe me çdo nivel njohurie… more ►