Embassy of the Czech Republic to the Republic of Albania

shqip  česky  english 

Advanced search

Ndihma për zhvillim

Inagurimi i Projektit për Turizmin në Rehovë

inaugurace2

Më 22 Tetor 2014 u përurua zyrtarisht Projekti i Vogël Lokal me Asistencën e Bashkëpunimit për Zhvillim të Ambasadës Çeke, i fokusuar në zhvillimin e turizmit në rajonin e Kolonjës. more ►

Mbështetja e Turizmit në Kolonjë

img_140825_1618

Ambasadorja B. Tomášová vizitoi më 14 Gusht 2014 zonën e Kolonjës në juglindje të Shqipërisë. more ►

Inagurimi i projektit për zhvillimin e turizmit në Burrel

img_140804_1008

Më 30 korrik 2014 u inagurua zyrtarisht në qytetin e Burrelin Projekti i Vogël Lokal i mbështetur nga Asistenca Zyrtare për Zhvillim e Republikës Çeke, e fokusuar në zhvillimin e turizmit në rajonin e Matit. more ►

Mbështetja e Grave në Jetën Publike

img_140708_1457

Në kuadër të Programit të Projekteve të Transformimit të Ministrisë së Jashtme të Republikës Çeke që ka qëllim forcimin e të drejtave të njeriut dhe të parimeve demokratike në vendet partnere, Ambasada e Republikës Çeke në Tiranë po mbështet… more ►

Ambasadorja Tomášová vizitoi qytetin e Divjakës

img_140523_1608

Të mërkurën më 21 Maj 2014 Ambasadorja Bronislava Tomášová vizitoi qytetin e Divjakës, në pjesën perëndimore të Shqipërisë. more ►

Inagurimi i Projektit të Shtigjeve të Malit të Dajtit

DSC03783_2

Të djelën, më 18 Maj 2014, Ambasadorja Bronislava Tomášová mori pjesë në ceremoninë e inagurimit të Projektit të Shtigjeve të Malit të Dajtit. Ky projekt është në kuadër të Projekteve të Vogla Lokale 2014, ku Bashkëpunimi për Zhvillim i… more ►

Takimi i Ambasadores Çeke me Kryetaren e Bashkisë së Burrelit

foto3_1

Më 11 Mars 2014, Ambasadorja Tomášová vizitoi qytetin e Burrelit ku takoi Znj. Adelina Farrici, Kryetare e Bashkisë së Burrelit, dhe firmosi marrëveshjen e bashkëpunimit për një projekt që mbështet zhvillimin e turizmit në zonë. more ►

Ambasadorja Tomášová u takua me Dajti Alpino Turistik

puka_2

Ambasadorja Tomášová mori pjesë në takimin vjetor të Shoqatës Dajti Alpino Turistik të organizuar në qytetin e Pukës, më 22 – 23 Shkurt. more ►

Bashkëpunimi për Zhvillim Republikës Çeke 2014

logoCRDC_1

Bashkëpunimi për Zhvillim i Republikës Çeke financon çdo vit projektet e vogla lokale në Shqipëri. Katër projekte janë zgjedhur për zbatim në vitin 2014. more ►

Asistenca Zyrtare për Zhvillim e Republikës Çeke në Shqipëri 2008 – 2013

logoCRDC_1

Republika Çeke ka alokuar 1,3 milion CZK për projektin “Kujdesi i pamjaftueshëm për pacientët afatgjatë, kryesisht me kancer, në nevojë të kujdesit paliativ në Shqipëri” në vitin 2008. more ►

Projektet e Vogla Lokale 2015 - Thirrje për Aplikim

logoCRDC_1

Çdo vit, Bashkëpunimi për Zhvillim i Republikës Çeke mbështet projektet e vogla lokale në Shqipëri. Disa projekte të fokusuara, por jo të kufizuara, në fushën e shërbimeve dhe të mirëqënies sociale si dhe përmirësimit të turizmit, etj.… more ►