česky  english 

rozšířené vyhledávání
Upozornění na článek Tisknout Zmenšit písmo Zvětšit písmo

Čestné uznání ze 49. ročníku MDVV Lidice 2021 získal student z Pristine Private School v Dubaji

Zástupce velvyslance p. Oldřich Zajíček předal dne 27.5.2022 Čestné uznání Anthonymu Hithanaduraghemu, 13 letému studentovi Pristine Private School v Dubaji, za velmi dobrou práci v mediální grafice ve 49. ročníku Mezinárodní dětské výtvarné výstavě (MDVV) Lidice 2021. (www.mdvv-lidice.cz)

Již se stalo téměř tradicí, že v posledních několika ročnících některý ze studentů získal ocenění v této významné mezinárodní dětské výstavě fine arts . Téma 49. ročníku bylo „Robot a umělá inteligence“.

Čestné uznání získal 13 letý student Anthony Hithanadurage, když jeho umělecké dílo soutěžilo s dalšími 11213 dalšími díly od studentů z celkem 72 zúčastněných států.

 Velmi dobře Anthony, blahopřejeme !!

Poděkování a blahopřání však patří nejen Anthonymu, ale i rodičům, učitelům a  vedení Pristine Private School v Dubaji. Pevně věříme, že studenti této školy uspějí i v jubilejním  50.ročníku ICEFA Lidice 2022. Tématem pro letošní rok je "Muzeum", neboť právě v tomto roce se Česká republika stane místem setkání pro profesionály ze všech světových muzeí, když se ve dnech 20-28. srpna 2022 bude v Praze konat mezinárodní konference ICOM s podtitulem " Síla muzeí"