česky  english 

rozšířené vyhledávání
Upozornění na článek Tisknout Zmenšit písmo Zvětšit písmo

Jediný koncert české hudební skupiny „Monkey business“ ve Spojených arabských emirátech dne 29.října 2021 v Ras Al Khaimah

U příležitosti „Dne nezávislosti Československa“  a Státního svátku České republiky pořádá Zastupitelský úřad České republiky v Abu Dhabi  ve spolupráci s Krajanským spolkem Čechů a Slováků v SAE dne 29. října 2021 na pláži u  hotelu Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort společenský večer, jehož  hlavním programem bude koncert české populární hudební skupiny „Monkey business“.
 

Bude se jednat o jediný koncert této české populární hudební  skupiny  ve Spojených arabských emirátech. V průběhu večera vystoupí s krátkou zdravicí i velvyslanec České republiky ve Spojených arabských emirátech Jiří Slavík a jeho kolega velvyslanec Slovenské republiky Michal Kováč, aby připomněli vznik společného samostatného Československa v roce 2018 a soužití Čechů a Slováků v současné době, kdy jsou oba státy členskými zeměmi Evropské Unie.

Na akci se budou sponzorsky podílet i významné české společnosti ( ŠKODA Auto, Smartwings, Plzeňský Prazdroj)

Společenský večer v Ras Al Khaimah dne 29.října 2021 bude také příležitostí k seznámení s reáliemi o České republice a v neposlední řadě i s autentickou českou kuchyní z nedaleké Czech pub & Tourist Restaurant, která sídlí hned naproti hotelu Hilton a bude se podílet i na zajištění cateringu.

Informace o koncertu a vstupenkách na adrese www.compatriotsuae.com