česky  english 

rozšířené vyhledávání
Upozornění na článek Tisknout Zmenšit písmo Zvětšit písmo

Krajánek ve světě zahajuje v dubnu přípravnou distanční výuku českého jazyka pro žáky budoucích 2. a 3. tříd ( zápis do 8.4.2021)

V letošním školním roce zahájil spolek Krajánek ve světě z.s. první rok distanční výuky pro české děti žijící v zahraničí. (https://www.krajanekvesvete.cz/vyuka/)

 Od dubna 2021 se otevírají přípravné třídy pro 2. a 3.ročník (P2 a P3).

Uzávěrky přihlášek do 8.4.2021 !!



 

V letošním školním roce zahájil spolek Krajánek ve světě z.s. první rok distanční výuky pro české děti žijící v zahraničí. Na tvorbě pilotního projektu spolupracoval s Magistrátem hlavního města Prahy a Jazykovou školou s právem státní jazykové zkoušky hlavního města Prahy. Výuku po odborné stránce konzultuje Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.  (https://www.krajanekvesvete.cz/vyuka/)

 
Od dubna 2021 se otevírají přípravné třídy pro 2. a 3.ročník (P2 a P3)

https://www.krajanekvesvete.cz/vyuka/pripravky-2021/

K výše zmiňovaným pilotním třídám otevíráme nyní přípravné třídy pro budoucí druháky a třeťáky.

Více informací o nově otevíraných třídách naleznete v příloze.


Více o spolku Krajánek ve světě

www.krajanekvesvete.cz

Krajánek ve světě z.s. je nezávislá, dobrovolná iniciativa, která vznikla za účelem realizace projektu časopis Krajánek.

Účelem spolku je kromě vydávání časopisu propagace českého jazyka, literatury a kultury, tvorba výukových materiálů, podpora mladé generace Čechů žijících v zahraničí, podpora bilingvnosti a multilingvnosti a další aktivity s tím spojené.

Podporujeme výchovu kosmopolitních dětí s otevřenými názory, které ví, že různé kultury jsou založené na odlišné historii a tradicích. Pěstujeme u nich vztah a lásku k jejich českému původu, české zemi, její kultuře a jazyku. S tím se neodmyslitelně pojí i podpora čtení a čtenářské gramotnosti.

V případě zájmu se můžete obracet přímo na předsedkyni Krájánek ve světě :

Lenka Kanellia Předsedkyně
+306979993529 Mobile +420778039302 Mobile  
www.krajanekvesvete.cz

 

 

přílohy

Krajánek ve světě 163 KB PDF (Acrobat dokument) 7.4.2021