česky  english 

rozšířené vyhledávání
na_celou_sirku
Foto: vlastni
Upozornění na článek Tisknout Zmenšit písmo Zvětšit písmo

Vládce Emirátu Ras Al Khaimah se zúčastnil oslavy St. svátku České republiky dne 28.10.2022

Vyvrcholením česko-slovensko-polského podnikatelsko-vzdělávacího fóra ARTECH pořádaného v Ras Al Khaimah ve spolupráci Krajanského spolku Čechů a Slováků v SAE, velvyslanectví ČR v Abu Dhabí, velvyslanectví Polska v Abu Dhabi, Obchodní komory Ras Al Khaimah a pod patronací  vládce Ras Al Khaimah, byla oslava státního svátku České republiky dne 28.10.2022 v zahradách hotelu Hilton Beach Resort v Ras Al Khaimah.
 

Oslavy, kterou organizoval velvyslanec Jiří Slavík  se osobně zúčastnil i vládce Ras Al Khaimah a člen Nejvyšší Rady vládců , H.H. šejch Saud bin Saqr Al Qasimi.

Vládce Ras Al Khaimah popřál České republice a jejímu lidu další pokrok a prosperitu.

Český velvyslanec v projevu během slavnostního ceremoniálu ocenil úsilí vedení SAE a jejich vyváženou politiku, vyzdvihl úzké vazby mezi oběma zeměmi a zdůraznil zájem České republiky o posílení spolupráce se SAE v různých oblastech.

VIP hosté, krajanská komunita a další účastníci zahradní oslavy měli možnost ochutnat české, slovenské a polské kulinářské speciality, zaposlouchat se a zatančit na hudbu českých a slovenských interpretů a připomenout si tak vznik samostatného Československa.