deutsch  česky  english 

rozšířené vyhledávání
na_celou_sirku
Foto: BEA
Upozornění na článek Tisknout Zmenšit písmo Zvětšit písmo

Veletrh BEA 2022

Ve dnech 29. dubna až 8. května 2022 se na výstavišti BERNEXPO konal 69. ročník veletrhu BEA.

Po dvouleté pauze se v Bernu opět konala jedna z největších výstavních a prodejních akcí ve Švýcarsku.  Na ploše 150 tisíc m² se  představilo na 1000 především švýcarských vystavovatelů.

Původně čistě zemědělský veletrh se za dobu své existence změnil v přehlídku širokého spektra  výrobků a služeb. Vedle pavilonů se zemědělskými stroji a zvířaty jsou v šestnácti halách k vidění rozmanité prezentace: od kulinářských a gastro firem, přes typické švýcarské produkty, až po domácí elektrospotřebiče a drobnou elektroniku. Jeden pavilon je také např. věnován vinařství a pivovarnictví, další zase nábytku, zahradě, či sportovnímu a fitness vybavení.

To vše doprovází bohatý různorodý program po celou dobu trvání výstavy, kterou průměrně navštíví na 300 000 lidí. Pro obyvatele Bernu i celého kantonu je BEA příležitostí pro celodenní výlety, s programem jak pro děti, tak rodiče i prarodiče.

Případným zájemcům ze strany českých, nejen zemědělských, firem o účast na příštím ročníku BEA rádi podáme podrobnější informace.   

       

Galerie


BEA2022