deutsch  česky  english 

rozšířené vyhledávání
na_celou_sirku
Foto: pixabay
Upozornění na článek Tisknout Zmenšit písmo Zvětšit písmo

Virtuální realita z Česka

Každý, kdo se ve Švýcarsku zajímá o virtuální a rozšířenou realitu měl ve středu 12. května 2021 možnost se přesvědčit, že také český „virtuální rybník“ má hodně co nabídnout.

V úzké spolupráci s agenturou CzechInvest pořádalo Velvyslanectví České republiky v Bernu v rámci projektu na podporu ekonomické diplomacie online seminář s názvem Virtual Reality from Czechia. Během devadesáti minut se tak všem švýcarským a českým účastníkům představily mladé české firmy Virtuplex, iShowroom a VR Medical. Všechny tři mají zájem ve Švýcarsku prorazit se svými inovativními produkty z oblasti virtuální reality. Vzhledem k tomu, že patří ke špičkám ve svém oboru, mají bezpochyby na náročném švýcarském trhu nemalou šanci uspět. Tomu ostatně napovídal už průběh diskuse, která po prezentacích následovala.

Pokud jste tento seminář nestihli a máte zájem o nekonečný svět virtuální reality, neváhejte nás kontaktovat. Rádi Vám pošleme prezentace všech tří českých firem, poskytneme kontakty a informace, nebo domluvíme obchodní setkání – virtuální samozřejmě.

 

Zdeněk Eliáš, ekonomický specialista Velvyslanectví České republiky v Bernu

přílohy

Virtual Reality from Czechia 1 MB PDF (Acrobat dokument) 14.5.2021