português  česky 

rozšířené vyhledávání
na_celou_sirku
Foto: Facebook - Iberoamerický týden 2018
Upozornění na článek Tisknout Zmenšit písmo Zvětšit písmo

Iberoamerický týden 2018

Od 23. do 30. dubna 2018 bude probíhat Iberoamerický týden 2018. Řada kulturních a gastronomických akcí se uskuteční  především v Galerii Českých center, Institutu Cervantes a Portugalském centru v Praze.

Hřebem Týdne bude celodenní konference Iberoamerika – Sto roků přátelství, která se uskuteční na Ministerstvu zahraničních věcí ČR v Černínském paláci dne 25. dubna. Hlavními hosty budou Luis Almagro (generální tajmeník OAS), Edita Hrdá (ESVA, EU), Emilio Lamo de Espinosa (Real Instituto Elcano, Španělsko), Jorge Bravo (Tichomořská Aliance, Peru), prof. Josef Opatrný (FFUK), prof. Bohumil Jánský (PF UK), Jan Procházka (EGAP) a další osobnosti iberoamerických vztahů.

Více informací o chystané kulturní nabídce získáte na: https://www.facebook.com/events/346273929199631/

Na jednotlivých akcích pořádaných v rámci Iberoamerického týdne se budou podílet následující instituce:

Česká centra/ Galerie: https://www.facebook.com/pg/ccpraha/events/?ref=page_internal

Institut Cervantes v Praze / Instituto Cervantes de Praga: https://www.facebook.com/InstitutoCervantesPraga/

Portugalské Centrum v Praze / Centro de Língua Portuguesa em Praga: https://www.facebook.com/pg/institutocamoespraga/events/?ref=page_internal

Jednotlivé pozvánky a další detaily akce jsou uvedeny na Facebooku – Iberoamerický týden nebo na webových stránkách www.cesta.lat.

V případě, že byste se rádi zaregistrovali k odběru pozvánky e-mailem již nyní, kontaktujte prosím paní Ivanu Koutovou (ČESTA) na ivana.koutova@cesta.lat.