česky  english 

rozšířené vyhledávání

Stáže na českém velvyslanectví v Káhiře

Velvyslanectví ČR v Káhiře přijímá žádosti uchazečů o stáž v průběhu celého roku. Splňujete-li podmínky popsané na tomto webu: http://www.mzv.cz/jnp/cz/o_ministerstvu/zamestnani/staze_mzv/index.html, zašlete prosím svou žádost i se všemi povinnými přílohami na cairo@embassy.mzv.cz.

Studijní stáže na českém velvyslanectví v Káhiře jsou určené především studentům vysokých škol a čerstvým absolventům (do jednoho roku od ukončení studia). Stážisté by měli být občany ČR a trestně bezúhonní.

Povinné přílohy „Žádosti o uskutečnění stáže“ jsou: formulář Prohlášení fyzické osoby o svéprávnosti, formulář pro Souhlas se zpracováním osobních údajů, sken občanského průkazu nebo pasu, potvrzení o studiu, životopis, motivační dopis a výpis z rejstříku trestů. V případě dotazů se prosím obraťte na email cairo@embassy.mzv.cz.

Stáž na velvyslanectví v Káhiře? Připravte si kritické myšlení, psaní a vlastní iniciativu

thumb

Marek Baroň, jeden z výborných stážistů na Velvyslanectví ČR v Káhiře na přelomu let 2018 a 2019, shrnuje v tomto článku své zkušenosti ze studijního pobytu na zastupitelském úřadu. Co se u nás naučil a co by doporučil dalším zájemcům o stáž? více ►