česky  english  中文 

rozšířené vyhledávání
na_celou_sirku
Foto: (@MZV)
Upozornění na článek Tisknout Zmenšit písmo Zvětšit písmo

Dny české kuchyně a piva v Chengdu

V jednom z nejhezčích hotelů v Chengdu, v hotelu Niccolo, se ve dnech 27. října – 10. listopadu 2016 konaly Dny české kuchyně a piva. V restauraci Niccolo Kitchen mohli návštěvníci ochutnat skvělé české pokrmy a zapít je českým čepovaným pivem.

Jeden z nejlepších současných šéfkuchařů – pan Jiří Štift z pražského Mandarin Oriental – připravil své nejlepší recepty pro ty, kteří měli zájem ochutnat opravdovou českou kuchyni. Spolu s českým pivem taková možnost vytvořila nejlepší pozvánku pro cestu čínských turistů do Česka.

Trio talentovaných českých hudebníků navíc zahrálo hostům Dnů české kuchyně a piva skladby českých a světových skladatelů.

přílohy

Czech Food and Beer Festival 1 MB PDF (Acrobat dokument) 26.10.2016

Galerie


Czech Food and Beer Festival