по-русски  česky  română 

rozšířené vyhledávání
Upozornění na článek Tisknout Zmenšit písmo Zvětšit písmo

Pozvání na mezinárodní výstavu TOURISM.LEISURE.HOTELS 2019


Organizátor výstav a veletrhů v Moldavské republice, akciová společnost MOLDEXPO, S.A., nabízí České republice účast na 24. ročníku mezinárodní specializované výstavy TOURISM.LEISURE.HOTELS 2019 ve statusu „hlavního hosta - guest country“.

Specializovaná výstava proběhne ve dnech od 7. – 10.2.2018. Organizátor výstavy poskytuje „hlavnímu hostu“ dodatečnou reklamu formou spotů na sociálních sítích, banery na výstavišti a reklamní stránku v katalogu výstav pro rok 2019.

Náklady spojené s účastí předpokládají poplatek za status „hlavního hosta“ ve výši 1000 EUR, registrační poplatek každého účastníka výstavy ve výši 130 EUR (zahrnuje rovněž zařazení informace o firmě a službách do katalogu a některé reklamní služby). Poplatek za 1m2 výstavní plochy (v kryté hale) činí 120 EUR.

Účast na mezinárodní specializované výstavě může poskytnout vhodnou příležitost pro české cestovní kanceláře a také příležitost pro širší prezentaci ČR jako turistické destinaci a místu k podnikání.

Zájemci o účast se mohou obrátit na Velvyslanectví ČR v Kišiněvě nebo přímo na organizátora výstavy (projektová manažerka paní Natalia Sirbu, e-mail: sirbu@moldexpo.md).

 

 

Jan Husák, rada Velvyslanectví ČR v Kišiněvě