česky 

rozšířené vyhledávání
na_celou_sirku
Foto: MZV
Upozornění na článek Tisknout Zmenšit písmo Zvětšit písmo

První číslo časopisu Moderní ekonomická diplomacie

Přinášíme Vám první číslo našeho nového časopisu pro exportéry Moderní ekonomická diplomacie. V prvním čísle najdete např. články o exportních příležitostech v  Indii a Kanadě, o exportním pojišťování, nebo o auditu systému podpory vnějších ekonomických vztahů  PwC.

Právě vyšlo první číslo našeho nového časopisu pro exportéry "Moderní ekonomická diplomacie". Čekají na Vás praktické informace o exportních příležitostech na perspektivních trzích - v tomto čísle o Indii a Kanadě, či o možnosti exportního financování a pojišťování. Tentokrát se dočtete také o tom, jaké služby pro exportéry poskytuje Česká rozvojová agentura, a v neposlední řadě také o auditu systému podpory vnějších ekonomických vztahů renomované konzultační firmy PwC. Přinášíme také velký rozhovor s náměstkem ministra zahraničních věcí Martinem Tlapou o prosazování českých ekonomických zájmů v zahraničí. 

Další číslo časopisu Moderní ekonomická diplomacie vyjde v prosinci a můžete se těšit na články o exportu do Ruska a Japonska a o Brexitu.

přílohy

Moderní ekonomická diplomacie - říjen 2017 6 MB PDF (Acrobat dokument) 8.10.2017