česky 

rozšířené vyhledávání
na_celou_sirku
Foto: Shutterstock
Upozornění na článek Tisknout Zmenšit písmo Zvětšit písmo

Incomingová mise se zaměřením na sofistikované technologie oprav asfaltových vozovek

Velvyslanectví ČR v Záhřebu ve spolupráci se zahraniční kanceláří agentury CzechTrade Záhřeb informuje o konání podnikatelské mise chorvatských firem do ČR, které působí v oblasti oprav silnic, dálnic a komunikací. Návštěva chorvatských expertů se uskuteční ve dnech 7. – 10. března 2022 v rámci Projektu na podporu ekonomické diplomacie.

Chorvatští představitelé se budou zajímat o české zkušenosti a sofistikované technologie na bezesparé opravy asfaltových vozovek a komunikací, které byly vyvinuty předními českými výzkumnými institucemi a které české silničářské firmy při opravách a údržbě komunikací používají. Čeští účastníci rovněž získají informace o příležitostech, které pro potenciální české dodavatele existují v Chorvatsku v oblasti oprav cest a silničních povrchů, asfaltování, údržby a správy asfaltových povrchů. 

Velvyslanectví připravuje program mise, kterého by se měly účastnit: Česká silniční společnost, z. s. Praha, firmy: Futtec, a. s. Praha, FMH, spol. s r. o. Praha, Smola HK, a. s. Hradec Králové a společnost Viakontrol, spol. s r. o. Praha. V případě zájmu o schůzky s chorvatskými partnery se další české firmy a podnikatelé mohou obrátit na Velvyslanectví ČR v Záhřebu nebo zahraniční kancelář agentury CzechTrade v Záhřebu.


Kontaktní spojení:
Velvyslanectví ČR  v Záhřebu
Ing. Josef Dvořáček, MBA
Vedoucí ekonomického úseku 

Tel.: +385 1 617 6894
E-mail: commerce_zagreb@mzv.cz
www.mzv.cz/zagreb


Zahraniční kancelář agentury CzechTrade v Záhřebu
Alen Novosad
Ředitel CzechTrade Záhřeb (Chorvatsko a Slovinsko)

Tel.: +385 91 481 4584
E-mail: alen.novosad@czechtrade.cz
www.czechtrade.cz
 
Josef Dvořáček, ekonomický diplomat, Velvyslanectví ČR v Záhřebu