česky 

rozšířené vyhledávání
Upozornění na článek Tisknout Zmenšit písmo Zvětšit písmo

Libanon

IDAL – Investment Development Autority of Lebanon

Vládní agentura pro investiční rozvoj Libanonu – dostupné jsou informace pro investory, služby podnikatelům, příběhy úspěšných investorů či informační publikace.

Užitečné informace lze získat také na těchto portálech:

CCIB – Chamber of Commerce, Industry and Agriculture

Obchodní, průmyslová a zemědělská komora pro Bejrút a Mount Libanon. Dostupné jsou užitečné informace pro podnikatele, služby investorům, výroční zprávy aj.

Asociation of Lebanese Industrialists

Asociace libanonských průmyslníků zprostředkovává informace s obchodně-ekonomickou tématikou, ale také ekonomické analýzy či servis investorům a podnikatelům.

The Central Bank Of Lebanon

Portál Libanonské centrální banky je vhodným zdrojem informací o ekonomickém vývoji země zejména díky publikacím měsíčních, čtvrtletních a výročních zpráv. Na tomto portálu je možné získat také kompletní informace k vývoji bankovního sektoru, aktuální směnné kurzy a výše úrokových sazeb a odkazy na všechny libanonské banky.

Council for Developmen and Reconstruction

Tendrové příležitosti v oblasti investičních projektů jsou pravidelně zveřejňovány na webovém portálu Rady pro rozvoj a rekonstrukci (CDR). Výroční zprávy této organizace zpřístupněné také na uvedené internetové stránce vhodně mapují situaci obnovy země a rozvoje jednotlivých sektorů

Žluté stránky

Užitečné kontakty a pokročilé vyhledávání ze široké škály podnikatelských oborů.