česky 

rozšířené vyhledávání
Upozornění na článek Tisknout Zmenšit písmo Zvětšit písmo

Panama

PROINVEX Panama

Oficiální panamská Agentura na podporu obchodu a investic zřizovaná Ministerstvem průmyslu a obchodu zprostředkovává informace pro dovozce i vývozce.

Panama Compra

Elektronický server zprostředkovává informace o investičních pobídkách v Panamě, legislativním základě pro uzavírání smluv.

Secretaría de Asuntos Económicos y Competitividad

Oficiální stránky Ministerstva hospodářství a konkurenceschopnosti informují nejen o organizační struktuře úřadu, ale také právních normách pro podnikání a obchodování v Panamě.

Expocomer 2013

Elektronický portál mezinárodního obchodního veletrhu EXPOCOMER - – informace a služby pro vystavovatele, o vystavujících, organizaci veletrhu, obchodních setkání v rámci veletrhu.

Cámara de Comercio, Industrias y Agricultura de Panamá

Webové stránky panamské Obchodní, průmyslové a zemědělské komory nabízejí informace o ekonomické situaci v zemi, místních zákonech a normách, informují o významných událostech v zemi a zvěřejňují například aktuální ekonomické analýzy.

Canal de Panamá

Webový portál Panamského kanálu – dostupné jsou informace o financování, pro dopravce, aktuality z tisku, program výstavby – mj. i aktuální tendry, programy, užitečné odkazy.