english  česky 

rozšířené vyhledávání

Obchodování s OSN

Cílem této webové stránky zřízené Generálním konzulátem ČR v New Yorku je poskytnout českým firmám celistvý přehled o možnostech dodávek pro Organizaci spojených národů (OSN), která je se svým ročním nákupem zboží a služeb v souhrnné výši přes 17,5 miliard amerických dolarů (cca 437 miliard korun, což je přibližně 10 % státního rozpočtu ČR) potenciálním lukrativním odbytištěm českých výrobků a služeb.

Z pohledu dosavadních čísel potenciál tohoto lukrativního trhu není českým podnikatelským sektorem příliš využitý. Smyslem tohoto portálu je proto přiblížit českým firmám podstatu dodavatelského systému a podat aktuální informace, které by mohly pomoci zvýšit podíl českého zastoupení na celkovém objemu zakázek OSN.

Jste-li majitelem či představitelem české firmy a doposud nemáte s obchodováním s OSN zkušenosti, měli byste na této stránce nalézt základní informace potřebné pro orientaci v problematice, které mohou Vaší firmě otevřít dveře na tento všestranný a perspektivní trh. Pro četbu rubrik tohoto portálu není třeba detailní znalost organizace OSN.

Pro navigaci na této stránce vyberte kapitolu s nabídky podkapitol vlevo či klikněte na název podkapitoly níže.

 

  • kontakty (české zastupitelské úřady, důležité organizace OSN)