česky 

rozšířené vyhledávání
na_celou_sirku
Foto: © Generální konzulát ČR v Los Angeles
Upozornění na článek Tisknout Zmenšit písmo Zvětšit písmo

Aktualizovaný seznam projektů ekonomické diplomacie schválených pro rok 2018

Komise pro výběr projektů složená ze zástupců rezortů zapojených do společného nástroje ekonomické diplomacie posoudila návrhy projektů předložené ve druhé výzvě pro rok 2018 a ty nejlepší doporučila k realizaci. Celkový počet schválených projektů pro rok 2018 je tak 287.
 

Dne 20. června 2018 proběhlo zasedání Komise pro výběr projektů, která posuzovala 56 návrhů podaných v 2. výzvě k předkládání projektů ekonomické diplomacie (PROPED). Komise jich k realizaci doporučila 50. Celkoý počet schválených projektů pro rok 2018 je nyní v součtu s 1. výzvou 287.

České firmy, které mají zájem se do realizace projektů na druhé pololetí roku 2018 zapojit, mohou kontaktovat příslušné zastupitelské úřady. Ekonomičtí diplomaté Vám sdělí bližší informace o termínech a podmínkách účasti na projektech.

Projekty ekonomické diplomacie jsou financovány ze společného fondu, do kterého jsou kromě Ministerstva zahraničních věcí zapojeny také další rezorty (Ministerstvo pro místní rozvoj, Ministerstvo obrany, Ministerstvo průmyslu a obchodu, Ministerstvo zemědělství, Ministerstvo vnitra a Úřad vlády ČR). Tento unikátní formát vstupuje do druhého ročníku své existence a osvědčil se jako efektivní podpora českého exportu a nástroj pomoci českým podnikatelům jak při vstupu na zahraniční trhy, tak při upevňování jejich pozice.

Aktuální seznam projektů schválených v 1. a 2. výzvě naleznete v přiložených seznamech.

přílohy

Seznam projektů schválených v 1. výzvě 511 KB PDF (Acrobat dokument) 29.6.2018

Seznam projektů schválených v 2. výzvě 222 KB PDF (Acrobat dokument) 29.6.2018