česky 

rozšířené vyhledávání
na_celou_sirku
Foto: Velvyslanectví ČR ve Finsku
Upozornění na článek Tisknout Zmenšit písmo Zvětšit písmo

Projekty ekonomické diplomacie schválené ve druhé výzvě pro rok 2017

Mezirezortní Komise pro výběr projektů posoudila návrhy projektů předložené v druhé výzvě pro rok 2017 a ty nejlepší doporučila k realizaci.
 

Počátkem června byla vyhlášena druhá výzva k předkládání návrhů projektů realizovaných ve druhé polovině roku 2017. Zastupitelské úřady předložily celkem 58 projektů. Mezirezortní Komise pro výběr projektů jich k realizaci doporučila 45 se zaměřením na široké spektrum sektorů.

Projekty ekonomické diplomacie jsou financovány ze společného fondu, do kterého jsou kromě Ministerstva zahraničních věcí zapojeny také další rezorty (Ministerstvo pro místní rozvoj, Ministerstvo obrany, Ministerstvo průmyslu a obchodu, Ministerstvo zemědělství a Úřad vlády ČR). Představují jedinečnou formu veřejné podpory exportérům, protože propojují naše firmy s jejich zahraničními partnery či umožňují zahraničním podnikům načerpat inspiraci u nás.

Schválené projekty naleznete v přiloženém seznamu. České firmy, které mají zájem se do realizace projektů zapojit, mohou kontaktovat příslušné zastupitelské úřady. Ekonomičtí diplomaté Vám sdělí bližší informace o termínech a podmínkách účasti na projektech.

přílohy

Seznam schválených projektů 148 KB PDF (Acrobat dokument) 4.7.2017