español  česky 

rozšířené vyhledávání
Upozornění na článek Tisknout Zmenšit písmo Zvětšit písmo

Mezinárodní všeobecný veletrh FIHAV 2019 již brzy v Havaně přivítá své návštěvníky

Tradiční kubánský veletrh FIHAV, který je nepochybně jednou z největších obchodních událostí a příležitostí pro české exportéry nejen na Kubě ale i v Latinské Americe, již brzy přivítá své návštěvníky.

Loňského ročníku se zúčastnilo rekordních 2500 vystavovatelů z 60 zemí světa. Letošní, již 37. ročník, je pořádán v termínu 4. - 8. listopadu 2019 v prostorách veletržního areálu Expocuba, kde se v 25 pavilonech představí řada vystavovatelů z Kuby a ze zahraničí. Stejně jako v uplynulých letech je veletrh zaměřen zejména na potravinářský průmysl, suroviny, výrobní stroje, zařízení a technologie. Česká republika se veletrhu FIHAV 2019 bude účastnit formou oficiální expozice ČR, kterou slavnostně otevře ministr zemědělství ČR.  

Více informací o veletrhu naleznete zde.

Součástí programu veletrhu FIHAV 2019 je Investiční fórum, které se bude konat ve dnech 6. a 7. listopadu 2019. V rámci investičního fóra budou představeny aktuální investiční příležitosti na Kubě. Zájemci o účast na Investičním fóru mohou pro registraci využít tento odkaz. Registrace mimo jiné umožňuje sjednání schůzek s kubánskými obchodními partnery online.

Velvyslanectví České republiky v Havaně dlouhodobě přispívá k rozvoji českého exportu na složitém kubánském trhu. Zástupci obchodně ekonomického úseku velvyslanectví budou k dispozici pro případné konzultace na veletrhu FIHAV 2019.