suomeksi  česky  english 

rozšířené vyhledávání
Upozornění na článek Tisknout Zmenšit písmo Zvětšit písmo

Veletrh Go Expo 2016 v Helsinkách s českým zastoupením

Ve finských Helsinkách se ve dnech 4. - 6. března 2016 konal za účasti agentury CzechTourism a několika českých firem veletrh Go Expo zaměřený na volnočasové aktivity.

Veletrh Go Expo, jež se každoročně uskutečňuje v Helsinkách, patří k největším veletrhům ve Skandinávii a je zaměřen na prezentaci volnočasových aktivit, jako například rybaření, lov, jízdu na koni, posilování, cyklistiku apod. Jedna ze sekcí veletrhu je věnována i golfu - v této oblasti je Go Expo prezentován jako největší výstavní událost v oblasti golfu v celé Skandinávii.

Dle sdělení organizátorů veletrh letos navštívilo kolem 50 000 návštěvníků a velký zájem potvrdili i zástupci agentury CzechTourim. Ti se Go Expo zúčastnili již pošesté a spolu se svými partnery prezentovali Českou republiku jako atraktivní golfovou destinaci. Na stánku České republiky se představili tři spoluvystavovatelé: Golf Resort Konopiště, Albatross Golf Resort a Incomingová společnost Abante. Účast firem na veletrhu podpořil i Zastupitelský úřad ČR ve Finsku.

Galerie


GO EXPO 2016