Ministerstvo zahraničních věcí ČR

   česky      english     

rozšířené vyhledávání

Přejít na menu

Upozornění na článek Tisknout Zmenšit písmo Zvětšit písmo

Plán veřejného zadávání na rok 2023

 

Na základě zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, Vás tímto žádáme o poskytnutí následujících informací: 1. Plán veřejného zadávání Vaší organizace a případně i podřízených organizací pro aktuální rok. 2. V případě, že plán veřejného zadávání nebyl zpracován, poskytněte prosím obdobný dokument zachycující předpokládaný rozvrh, harmonogram nebo seznam plánovaných procesů veřejného zadávání.

Ministerstvo zahraničních věcí zpracovává plán veřejného zadávání v souladu s Vnitřním předpisem náměstka pro řízení sekce ekonomicko-provozní o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších změn. Tento plán eviduje podlimitní a nadlimitní veřejné zakázky, které jsou plánovány k vyhlášení v roce 2023. Uvedený plán však není závazný, je možné veřejné zakázky doplňovat, ale taktéž může dojít k situaci, kdy se veřejné zakázky uvedené v plánu nebudou realizovat. Plán veřejného zadávání naleznete v příloze.
Ministerstvo upřesňuje, že v předloženém plánu veřejných zakázek nejsou uvedeny veřejné zakázky resortních organizací v působnosti Ministerstva zahraničních věcí, neboť těmito informacemi MZV nedisponuje.

přílohy

Plán veřejného zadávání 12 kB xlsx (Dokument) 3.5.2023

.