français  česky 

rozšířené vyhledávání
na_celou_sirku
Foto: mzv
Upozornění na článek Tisknout Zmenšit písmo Zvětšit písmo

6. lucemburský hackathon 2021

Příležitost pro česká gamingová studia a start-upy z oblasti ICT:  lucemburská IT komunita pořádá ve dnech 9. – 11. 4. 2021 v pořadí 6. ročník kódovací soutěže hackathon. Vzhledem k pandemii opět on-line.
 

6. ročník výroční kódovací soutěže (Game of Code, 2015-) B2B marketingové společnosti Farvest Group proběhne vzhledem k sanitární krizi opět on-line, 9. – 11. 4. 2020.

Šestatřicetihodinový kódovací soutěžní marathón webových kreativců a developerů bude opět věnován vývoji webových řešení - aplikací, vizualizací i služeb.

Hráči (týmy max. 3-4 osob) změří síly se stejně zaměřenými nadšenci, prověří si šifrovací znalosti, získají přístup k novým kódovacím a web-designovým technikám a poradenství a mohou se zúčastnit pitching a debaty s investory, developery a webovými designery.

K dispozici jsou ceny v hodnotě 10.000 eur. Registraci je třeba provést na www.gameofcode.eu/join-the-party, informační kontakt je následně nutno zaslat na team@itone.lu. Pravidla soutěže jsou detailně popsána na www.gameofcode.eu/contest-rules.