česky  english 

rozšířené vyhledávání
na_celou_sirku
Foto: Velvyslanectví ČR v Manile
Upozornění na článek Tisknout Zmenšit písmo Zvětšit písmo

České univerzity na EHEF 2019

Zástupci čtyř českých a moravských univerzit se společně s velvyslanectvím ČR v Manile zúčastnili dalšího ročníku veletrhu vysokého školství EU na Filipínách, který proběhl dne 26. 10. 2019 v Manile a 28. 10. 2019 v Cavite. 

ČR se i v r. 2019 zúčastnila pravidelného veletrhu vysokého školství EU (EHEF) na Filipínách, který proběhl v Manile dne 26. 10. 2019 v prostorách Shangri-La EDSA a dne 28. 10. 2019 na Lyceum of the Philippines v Cavite. 

Na veletrhu byly v letošním roce zastoupeny následující vysoké školy - Univerzita Karlova, Masarykova univerzita, Mendelova univerzita a Česká zemědělská univerzita, jejíž zástupci zájemcům z řad filipínských studentů prezentovali možnosti studia v ČR. 

Mottem letošního ročníku bylo téma “Study in Europe: EUr Journey to Excellence". 

Zástupkyně velvyslankyně ČR v Manile Jana Peterková seznámila účastníky během 20 minutové prezentace s přednostmi a výhodami studia v ČR pro zahraniční studenty a možnostmi získání studijního pobytu v ČR. 

Zájemci o studium v ČR mohou nalézt podrobné informace o vzdělávacím systému v ČR, dostupných oborech a univerzitách na následujících webových stránkách: 

https://www.studyin.cz/
https://studyinprague.cz/

 

Galerie


EU High Education Fair 2019 Manila