español  česky 

rozšířené vyhledávání
Upozornění na článek Tisknout Zmenšit písmo Zvětšit písmo

Mexická vládní stipendia pro rok 2023

Ministerstvo zahraničních věcí (SRE) prostřednictvím Mexické agentury pro mezinárodní rozvojovou spolupráci (AMEXCID) nabízí studentům bakalářských, magisterských i doktorských studijních programů stipendia k pobytům na vybraných univerzitách a institucích v Mexiku.

Mexické ministerstvo zahraničních věcí (SRE) prostřednictvím Mexické agentury pro mezinárodní rozvojovou spolupráci (AMEXCID) nabízí studentům bakalářských, magisterských i doktorských studijních programů stipendia k pobytům na vybraných univerzitách a institucích v Mexiku.

Výzva je nabízena více než 180 zemím v rámci bilaterálních dohod, multilaterálních mechanismů a zvláštních dohod. V nabídce je možné si vybrat z více jak 70 mexických vysokých škol s akademickými programy registrovanými v Národním systému postgraduálního vzdělávání u Národní rady pro vědu a technologie.

Další informace a formuláře přihlášek naleznete na adrese:

Becas de Excelencia del Gobierno de México para Extranjeros 2023 | Agencia Mexicana de Cooperación Internacional para el Desarrollo | Gobierno | gob.mx (www.gob.mx)

Becas de Excelencia del Gobierno de México para Extranjeros | Agencia Mexicana de Cooperación Internacional para el Desarrollo | Gobierno | gob.mx (www.gob.mx)

Důležité!

Jakékoli nejasnosti, dotazy, žádosti o stipendia mexické vlády směřujte přímo na mexické Ministerstvo zahraničních věcí: infobecas@sre.gob.mx.