deutsch  česky 

rozšířené vyhledávání
Upozornění na článek Tisknout Zmenšit písmo Zvětšit písmo

Česko hlavním hostem mnichovského veletrhu cestovního ruchu f.re.e 2019

Na závěr letošního ročníku veletrhu f.re.e, který proběhl od 21. do 24. února 2018 ve veletržním areálu v Mnichově, oznámili pořadatelé a agentura CzechTourism, že hlavním partnerem přehlídky bude v roce 2019 Česká republika!   

Veletrh s přídomkem „zážitkový“ je zaměřen primárně na spotřebitele a koná se každoročně již od r. 1970. Letos se zde představilo zhruba 1.200 firem v šesti tematických sekcích: cestování, caravaning, zdraví a wellness, vodní sporty, outdoor a cyklistika. Největší zájem byl dle organizátorů již tradičně o obytné vozy a přívěsy a campingové vybavení, letošním hitem byly vodní sporty, především nové modely kajaků, kánoí a paddle-boardy.    

Návštěvníky láká rovněž široká nabídka doprovodného programu na několika prezentačních pódiích nebo praktické ukázky s možností vyzkoušení sportovního náčiní např. na umělé cyklistické dráze, horolezecké stěně a vodní ploše.

Na veletrhu se každoročně prezentuje i Česká republika, letos zastoupena dvaceti čtyřmi vystavovateli z řad regionálních turistických agentur a hotelových zařízení. Většina z nich se představila na společném českém stánku agentury CzechTourism, který návštěvníky přitahoval folklórní hudbou souboru Strážničan.  

Účast na veletrhu v r. 2019 ve dnech 20. až 24. února můžete v případě zájmu konzultovat s paní Terezou Matějkovou z pražské centrály agentury CzechTourism (matejkova@czechtourism.cz) nebo s vedoucí berlínské pobočky CzechTourism paní Markétou Chaloupkovou (chaloupkova@czechtourism.cz).

Lydie Holinková, Generální konzulát ČR v Mnichově

Seznam českých vystavovatelů na veletrhu FREE 2018 (XLSX, 11 KB)

Více informací k veletrhu free 2018

free

free

free

free