česky  english 

rozšířené vyhledávání
na_celou_sirku
Foto: Réseau Environnement
Upozornění na článek Tisknout Zmenšit písmo Zvětšit písmo

Konference a veletrh Americana 2019

Velvyslanectví ČR v Ottawě informuje o možnosti účasti českých firem zabývajících se tématikou životního prostředí a obnovitelné energie na každoroční konferenci a veletrhu Americana  2019 - Environmental Forum and International Trade Show. Veletrh se uskuteční ve dnech 26. – 28. března 2019 v Kongresovém paláci Montréal.

Americana je jedna z nejpřednějších multi-sektorových akcí svého druhu v Severní Americe, organizující fóra pro výměnu znalostí a praktických zkušeností, které poskytují environmentální a ekonomická řešení. Veletrh nabízí mnoho zajímavých konferencí a debata na témata:  Inovace a čisté technologie, udržitelná města, zelená a kruhová ekonomika, převod energie, adaptace na změnu klimatu a inovativní financování a ekologická politika. Přihlášky na konference do pozice řečníka je možné zasílat do 13. srpna 2018 zde. Seznam konkrétních přednášejících pak bude zveřejněn na webových stránkách veletrhu v listopadu 2018.

Na veletrhu bude i prostor prezentovat své inovativní nápady a služby skrze krátké prezentace, a to v tzv. International Corner, především zahraniční delegace zde mají prostor prezentovat otázky životního prostředí, jimž jejich země čelí.

Registrace na veletrh Americana začne v září 2018 na webových stránkách www.americana.org.

V případě zájmu se čeští účastníci mohou obrátit přímo na organizátory veletrhu nebo na Velvyslanectví ČR v Ottawě.

Kontaktní spojení na Velvyslanectví ČR v Ottawě:

Ing. Josef Dvořáček, MBA

Vedoucí ekonomického úseku 
Tel.: +1-613-562-3875, x. 30
E-mail: josef_dvoracek@mzv.cz.
 

J. Dvořáček, Ekonomický rada, Velvyslanectví ČR v Ottawě