français  česky 

rozšířené vyhledávání
na_celou_sirku
Foto: mzvcr
Upozornění na článek Tisknout Zmenšit písmo Zvětšit písmo

Pozvánka: Autorské čtení nového románu Lenky Horňákové Civade

Kdy: 19.09.2019 18:00 - 21:00, Kde: Velvyslanectví České republiky v Paříži, 15 avenue Charles Floquet, 75007, Paříž 7. obvod

U příležitosti vydání nového románu autorky Lenky Horňákové Civade, La Symphonie du Nouveau Monde, proběhne na Velvyslanectví České republiky prezentace spojená s autorským čtením a hudebním doprovodem v provedení pianisty Louise Dechambra, která se bude konat dne 19. září 2019 od 19 hodin. Večer spolupořádají Velvyslanectví České republiky, České centrum Paříž a Alma Editeur.

Nový román Lenky Horňákové Civade pojednává o osudech Vladimíra Vochoče, českého diplomata a konzula ČSR v Marseille v roce 1938. Na stránkách francouzského editora naleznete více informací o tomto díle. 

Autorské čtení doprovodí číše vína mezi 18.00 a 19.00 hodinou. Večer bude moderovat velvyslanec Petr Drulák a Jean-Maurice de Montremy, francouzský spisovatel a zakladatel nakladatelství Alma Editeur, které vydalo nový román. Knihu bude prezentovat Lenka Horňáková Civade osobně.

Zájemci, kteří se chtějí akce zúčastnit, žádáme o nahlášení účasti do 17. září včetně na adrese protocole.paris@mzv.cz. Počet míst je omezený.

pozvánka

pozvánka