français  česky 

rozšířené vyhledávání
na_celou_sirku
Foto: L. Stransky
Upozornění na článek Tisknout Zmenšit písmo Zvětšit písmo

Přihláška na interdisciplinární kolokvium

Kdy: 02.02.2019, Kde: Velvyslanectví České republiky, 15 Avenue Charles Floquet, 75007 Paříž

Interdisciplinární kolokvium ,,Résonances européennes du poétisme : peinture, poésie, musique” (,,Poetismus v evropské kultuře: malířství, poezie, hudba”) se uskuteční 3.-4. června 2019 v divadle Marigny v Paříži a na Velvyslanectví České republiky v Paříži. Lhůta pro zasílání vědeckých příspěvků je do 2. února 2019.
 

Mezioborové kolokvium ,,Poetismus v evropské kultuře: malířství, poezie, hudba” organizují Centrum pro interdisciplinární výzkum estetických a literárních modelů  CRIMEL - EA 3311 univerzity Reims-Champagne-Ardenne v Remeši a výzkumný ústav IReMus - CNRS-BnFb - UMR 8223 univerzity Sorbonne v Paříži ve spolupráci s Velvyslanectvím České republiky ve Francii a vědeckou skupinou aCROSS (Arts Création Recherche Outils Savoirs Synesthésies)

Vědecké příspěvky mohou být předloženy ve francouzském nebo anglickém jazyce a musí obsahovat 3000 až 6000 znaků včetně mezer. Text by měl obsahovat uvedení do kontextu, teorii problematiky a metodologický postup. Rovněž je třeba připojit následující informace: klíčová slova, příjmení a jména autorů, funkci a instituci a e-mailovou adresu.

Návrhy zasílejte výhradně e-mailem, jako přílohu nebo jako samotný text zprávy, na následující adresy: anne-christine.royere@univ-reims.fr a Lenka.Stransky@u-pem.fr.

Lhůta pro zaslání vědeckých příspěvků je do 2. února 2019.

Kolokvium (PDF, 305 KB)