français  česky 

rozšířené vyhledávání
na_celou_sirku
Foto: (@MZV)
Upozornění na článek Tisknout Zmenšit písmo Zvětšit písmo

Prezentace Future Force Forum 2015

Dne 25. 11. 2015 proběhlo na Zastupitelském úřadu České republiky v Paříži představení projektu Future Forces Forum. Akci uvedla J. E. Marie Chatardová, a zúčastnili se jí zástupci MO Francie, předních společností v sektoru bezpečnosti a obrany a Mezinárodní asociace vojenských lékařů.

FFF je mezinárodní platforma zaměřená na současné a budoucí potřeby ozbrojených a bezpečnostních sil spojená s přehlídkou nejnovějších produktů a technologií. Prezentaci projektu provedl Pavel Zelenka, ředitel pro zahraniční záležitosti. Zdůraznil při ní úspěšné konání akce v roce 2014 a představil vylepšený a rozšířený koncept pro rok 2016 včetně logistických informací a speciální nabídky pro francouzské partnery. Plánovaný program pro 19. - 21. 10. 2016 na PVA Expo Praha Letňany zahrnuje výstavu, kongres, konference, workshopy, galavečer a doprovodné akce NATO ve dnech 17. - 21. 10. 2016.

Závěrem zmínil společnost LOM Praha, s.p. jako generálního partnera projektu FFF a společnosti VOP CZ, s.p. a Česká zbrojovka, a.s. - významné partnery českého obranného průmyslu. Uvedl i význam spolupráce s Univerzitou obrany v Brně, Technickou univerzitou v Liberci, Českým vysokým učením technickým v Praze a Vysokou školou báňskou v Ostravě především při přípravě odborného programu projektu FFF. Významným partnerem pro projekt FFF z oblasti vládních organizací jsou především MZV ČR, MO ČR prostřednictvím Sekce průmyslové spolupráce a řízení organizací MO, GŠ AČR, MPaO, Czech Trade, Czech Invest, MV ČR, Policie ČR, GŘ HZS, GŘ vězeňské služby, MD ČR, ÚCL, ŘLP, Letiště Praha, a.s., ČSA, MŠMT, AOBP, NBÚ a celá řada dalších subjektů, jako je např. NATO JCBRN D COE ve Vyškově, Multinational Logistics Coordination Centre v Praze, Český hydrometeorologický ústav či Magistrát hlavního města Prahy.

Více informací:

Pavel Zelenka, ředitel pro zahraniční záležitosti FFF

 Tel:  +420 603 520 520

E-mail: zelenka@future-forces-forum.org; zelenka@natoexhibition.org

Future Force Forum

Future Force Forum

Future Force Forum

Future Force Forum