česky  shqip  english 

Advanced search

Projektet aktuale të zhvillimit

Çekia dorëzoi ndihmën zhvillimore – pajisje e veçantë që do të ndihmoj fëmijët e verbër në Kosovë

thumb

Sivjet, Ambasada e Republikës së Çekisë në Prishtinë po e përmbush projektin e Agjencisë Çeke për Bashkëpunim Zhvillimor, bashkë me Shoqatën e të Verbërve të Kosovës dhe qendrën Burimore “Xheladin Deda”, në Pejë. more ►

Ndihma Zhvillimore Çeke ndihmon fëmijët e verbër në Kosovë

thumb

Projekti Ndihma Zhvillimore Çeke më 2021 do të zbatohet në një platformë të bashkëpunimit me Shoqatën e të Verbërve të Kosovës dhe me Qendrën Burimore “Xheladin Deda”, në Pejë. more ►