česky  shqip  english 

Advanced search
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Bursa të Republikës së Çekisë për studentët kosovarë - 2017/2018

Studentët nga Kosova për çdo vit kan mundësi konkurimi për bursa universitare të ofruara nga Qeveria e Republikës së Çekisë. Afati i konkurimit përfundon më 30 shtator 2016.
 

Për vitin akademik 2017/2018, gjithësejt, ofrohen katër bursa për studimet master dhe doktoraturë. Këto programe zhvillohen në gjuhën angleze. Fushat e ofruara të studimit janë: bujqësi, shkenca kompjuterike, mjedis dhe energji. 

Procedura, e detajuar, e konkurimit është shpjeguar këtu: http://registr.dzs.cz/registr.nsf/navod.xsp?version=eng , po ashtu,  ju mund të gjeni më shumë informata në http://www.msmt.cz/mezinarodni-vztahy/stipendia-vlady-ceske-republiky-rozvojove-zeme-1, ose mund t’i dërgoni pyetjet tuaja me postë elektronike (e-mail): registr@dzs.cz.

Konkurimi online mund të bëhet në: http://registr.dzs.cz/registr.nsf/registraceStep1.xsp?version=eng.

Ju lusim të mbani mend se dita, e fundit, e konkurimit është 30 shtator 2016.

Attachments

Instructions for Filling 101 KB DOC (Word document) 2016-08-12