česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: Ambasada e Çekisë

Udhëheqësi i Ambasadës së Çekisë u takua me Kryetarin e Institutit Demokratik të Kosovës

Më 25 tetor, udhëheqësi i Ambasadës së Çekisë në Kosovë, Pavel Bílek, u takua me kryetarin e Institutit Kombëtar të Kosovës (IDK-KDI), Ismet Kryeziu. 

Ata diskutuan, në detaje, përmbushjen dhe rezultatet e projektit që synon ngritjen e transparencës së financimit të partive politike në Kosovë, projekt të cilin po e zbaton IDK në bashkëpunim me Transparency International Czech Republic. Projekti financohet nga Ministria e Punëve të Jashtme të Republikës së Çekisë.