česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: Ambasada e Çekisë
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Konferencë brenda projektit financues të partive politike në Kosovë

Më 25 nëntor, në Prishtinë, u mbajt një konferencë në kuadër të programit të bashkëpunimit transformues çek.

 

Konferenca u organizua nga Transparency International e Republikës së Çekisë dhe Institutit Demokratik Kombëtar. Konferenca është pjesë e projektit kushtuar të bërit më transparent financimit të partive politike dhe fushatave politike në Kosovë. Ky projekt është i financuar nga Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Çekisë, brenda programit të bashkëpunimit transformues. Diskutimi në Konferencë kryesisht iu kushtua vlerësimit të fushatës dhe ecurisë së zgjedhjeve komunale të vjeshtës për objektivat e projektit në vazhdim e sipër. Në konferencë mori pjesë edhe Pavel Bílek, udhëheqës i Ambasadës së Republikës së Çekisë në Kosovë. Në fjalën e tij, ai, theksoi dimensionin evropian të projektit të realizuar, i cili ndihmon në sjelljen e standardeve evropiane në Kosovë dhe zbatimin shkallë-shkallë të tyre.

Konferencë brenda projektit financues të partive politike në Kosovë

Konferencë brenda projektit financues të partive politike në Kosovë

 

Konferencë brenda projektit financues të partive politike në Kosovë

Konferencë brenda projektit financues të partive politike në Kosovë