česky  shqip  english 

Advanced search
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Kurikula çeke për të verbëritë i ndihmoi Unik Ukshinit të bëhet këngëtar i njohur në Kosovë

Z. Ukshini ka qenë pjesëmarrës i mësimeve të ekspertëve çek të muzikës, të cilët ishin mësues vizitor në Qendrën Burimore për të Verbëritë, në Pejë.

Ai, ishte pjesëmarrës edhe i ESMA (Akademisë Verore Evropiane të Muzikës), një Akademi e nisur nga Ambasada e Republikës së Çekisë, në Prishtinë, dhe e bashkë financuar nga disa ambasada të vendeve të BE-së dhe ajo e SHBA-ve, në bashkëpunim me institucionet e kulturës dhe të arsimit të Kosovës.

Më poshtë mund shihni kronikën e RTV21:

 https://www.facebook.com/watch/?v=369576417638836