česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: (@MZV)
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Projektet e shkallës së vogël vendore 2017

Më 27 mars 2017, ambasadori i Çekisë në Kosovë z. Ivo Šilhavý nënshkroi kontratat për projektet e shkallës së vogël vendore, që do të zbatohen nga tri OJQ të Kosovës. Këto projekte financohen nga Ministria e Punëve të Jashtme të Çekisë, përkatësisht nga fondi i ndarë për ndihmën çeke të zhvillimit.    
 

Projekti i parë përqendrohet në fëmijët me Down Syndrome. Qëllimi i projektit të dytë është ngritja e kujdesit ligjor për të verbëritë dhe ata me të pamë të kufizuar. Ndërsa, projekti i tretë synon ngritjen e mundësive për punësim në pjesë shumë-etnike të Kosovës për qytetarët e pakicave serbe dhe rome. 

Galleries


Local Small Scale Projects in Kosovo in 2017