česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: Embassy of the Czech Republic in Pristina
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Projektet nga programi “Tranzicioni” në Kosovë më 2018

12 prill 2018, ambasadori çek në Kosovë z. Ivo Šilhavý nënshkroi një kontratë për një projekt të vogël vendor “Tranzicioni” me përfaqësuesin e KDI/Instituti Demokratik i Kosovës.
 

Projekti është financuar nga fondet e Ministrisë së Punëve të Jashtme të Çekisë, të ndara për ndihmën çeke për tranzicion. Projekti i quajtur ”Ne, mundemi së bashku” është përqendruar në pakicat dhe në përmirësimin e jetës së tyre, në Kosovë. Më 2018, Republika e Çekisë ndihmon katër projekte “Tranzicion” në vlerë prej € 120,000.

 

Galleries


Projects from "Transition" programme in Kosovo in 2018