česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: ZÚ Priština
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Politikat vendore në komunat shumë etnike - Projekt nga programi “Tranzicioni” në Kosovë 2019

Më 12 mars 2019, udhëheqësi i Ambasadës së Çekisë z. Mr. Pavel Bílek, nënshkroi një kontratë të shkallës së ultë të projektit “Tranzicioni” me përfaqësuesin e OJQ-së “Nëna Tereze”.
 

Projekti i quajtur “Politikat vendore në komunat shumë etnike”, përqendrohet në pakicat e Kosovës dhe përmirësimi i kushteve të tyre të jetesës. Projekti financohet nga Ministria e Punëve të Jashtme të Çekisë, me fondet e ndara për ndihmën çeke në transformim. Më 2019 Republika e Çekisë përkrahë dy projekte të shkallës së ultë në Kosovë në vlerë prej rreth € 10,000.

Attachments

Foto 1 483 KB JPG (Picture / Photo) 2019-03-14

Foto 2 475 KB JPG (Picture / Photo) 2019-03-14