česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: Ambasada e Çekisë
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Projekti i Bashkëpunimit në Tranzicion Çek do të ndihmojë në ngritjen e kujdesit të nxënësve kosovarë për të drejtat dhe liritë e tyre në procesin e arsimit

Projekti çek i Bashkëpunimit për Transformim në Kosovë “Mbështetje për të drejtat e të rinjve në shkolla si pjesë e arsimit”, që do të zbatohet sivjet, në platformën e bashkëpunimit me OJQ-në kosovare “Shoqëria për Arsim dhe Zhvillim të Ndërmarrësisë”.

Përfitues të Projektit do të jenë nxënës dhe studentë të shkollave të përzgjedhura, si dhe mësues e prindër të cilëve do t'u jepet mundësia të njihen më shumë me mundësitë e përmirësimit të qasjes pedagogjike për mbrojtjen e të drejtave të nxënësve. Rezultatet e Projektit do të përfshijnë doracak dhe mjete të ilustruara që lidhen me lloje të ndryshme të situatave problematike, të jetës së nxënësve në shkolla. Zbatimi i këtij Projekti të përbashkët ka filluar më 2 maj 2022 me nënshkrimin e marrëveshjes ndërmjet Ambasadës së Republikës Çeke dhe Shoqatës për Arsim dhe Zhvillim të Ndërmarrësisë. Marrëveshja u nënshkrua nga udhëheqësi i Ambasadës së Çekisë, z. Pavel Bílek, dhe nga kryetarja e Shoqatës për Edukim dhe Zhvillim të Ndërmarrësisë, znj. Anita Tahiri.

Projekti i Bashkëpunimit

Projekti i Bashkëpunimit

Projekti i Bashkëpunimit

Projekti i Bashkëpunimit